EEN MAAND LANG LEVEN EN TRAINEN ALS EEN PRO MTB'ER, ANDRÉ DRAAIT ER ZIJN HAND NIET VOOR OM

Vanaf 1 mei gaat André de uitdaging aan om een maand lang te trainen en te leven als een professionele mtb’er. Een paar maanden geleden ontstond bij hem het idee, maar waar begin je en waar moet je allemaal aan denken? Elke dag fietsen is immers een aanslag op je lijf als je dat niet gewend bent. Met behulp van een coach, met ervaring in topsport en een passie voor mountainbiken, startte hij dit avontuur. Deze maand stapt hij iedere dag op de fiets, houdt hij zich aan een streng voedingsschema en focust hij zich maar op één ding: mountainbiken!

Wij hoorden van André zijn idee, kwamen met hem in contact, en waren er al snel over uit dat we hem met deze uitdaging graag op weg wilden helpen. Wij supporten hem daarom met een op-maat-gemaakt supplementen schema. Bekijk zijn eerste video hieronder óf abonneer je direct op zijn Youtube-kanaal en volg zijn avontuur op de voet!

Hi, ik ben André

Nederland kent meer dan 200 officiële mountainbike routes. Mijn doel? Alle routes rijden, beoordelen én vastleggen op mijn YouTube kanaal: MTB Challenge! Dat is voor mij de perfecte manier om mijn passie voor mountainbiken te combineren met mijn passie voor videografie. Een leuke bijkomstigheid is dat ik op deze manier in contact kom met andere mountainbikers door heel Nederland en hen kan helpen om toffe nieuwe routes te ontdekken.

Vanaf 1 mei ga ik de éxtra uitdaging aan om een maand lang te trainen en te leven als een pro. Ik heb een fijn team om me heen verzameld om me te coachen en te ondersteunen waar nodig. Met behulp van de supplementen van Nutrition Kartel focus ik me op het verhogen van mijn energie en het herstellen van mijn spieren! 

André gebruikt o.a. deze supplementen:

Haal het beste uit jezelf met MTB starterpacks van Nutrition Kartel

duursport supplementen wei en pro energy

Starterpack Endurance Basic

• Whey Proteïne (€ 26,95)
• Pro-Energy (€ 29,95)

Normaal € 56,90
Nu voor: € 47,50

duursport supplementen starterpakket 3

Starterpack Endurance Pro

• Whey Proteïne (€ 26,95)
Pro-Energy (€ 29,95)
• BCAA (€ 23,95)

Normaal € 80,85
Nu voor: € 63,95

Benieuwd naar het avontuur van André?

Neem een kijkje op het YouTube kanaal van MTB Challenge

Wil je meer nieuws over mountainbiken of wil je meer leren over de supplementen van Nutrition Kartel?

Volg ons dan op onze social media kanalen of neem contact met ons op!

Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen?

vul onderstaand formulier in!