Corona fitties of Corona titties? What will you choose?

Corona fitties of Corona titties?

Thuiswerken, geen sportscholen en nu ook nog minder mogelijkheden om s’avonds een rondje hard te lopen door je favoriete stad of dorp. Vet balen hoor voor de fitboys, fitgirls en alle andere mensen die graag stoom afblazen door een lekkere (buiten)workout te doen. Buiten het feit dat de kilo’s er dan aan  kunnen vliegen en je de weegschaal dus probeert te vermijden, is het ook voor je fysieke en mentale conditie een flinke klap! Corona levert stress en irritatie op, stress en irritatie zorgen ervoor dat stresshormonen worden aangemaakt. En je raadt het al, stresshormonen zorgen ervoor dat we vet opslaan en spieren afbreken. Dus ja, bewegen in deze vet bizarre tijd heeft echt superveel voordelen voor mind en body! 

Juist tijdens deze Corona periode is het belangrijk om goed te letten op voldoende beweging en gezonde voeding! Waarom? Beweging stimuleert je brein waardoor je concentratie en focus verbetert. Je baas zal blij zijn als blijkt dat je ondanks rondrennende kinderen enorm productief en efficiënt werkt! Bovendien verlaag je (lichamelijke) stress door af en toe je lichaam flink aan het werk te zetten en daarmee verklein je de kans op hart en vaataandoeningen. Trouwens, vooral die bloedvaten zijn enorm belangrijk voor je brein, want zonder bloedvaten, geen bloed in de bovenkamer! Je kunt je lichaam een extra ondersteuning geven met onze omega 3 producten! Deze vetzuren hebben een positief effect op het hart en vaatstelsel en zijn daarmee indirect ook goed voor je brein. 

Iedereen weet dat het lichaam heel simpel werkt (raar maar waar!) ‘if you don’t use it, you’ll lose it’. Als we dus geen gebruik maken van onze spieren dan worden spiervezels afgebroken zodat het lichaam deze bouwstoffen weer ergens anders voor kan gebruiken. Eeuwig zonde dus van die buikspieren en gedefinieerde biceps en reden te meer om minimaal om de dag een lekkere workout te doen. Oh en proteineshakes kunnen je lichaam voorzien van alle benodigde eiwitten en bouwstoffen om deze spiervezels te laten groeien!

Kortom, genoeg redenen om af en toe flink te zweten in de woonkamer, in de tuin of wanneer het gaat, ergens anders buiten! Ben creatief! Maak gebruik van filmpjes op social media. Voordat je het weet is de lockdown voorbij  en mogen we weer richting het strand of de lekkere festivalletjes… en geef nou toe, een zonnebrilletje op, heerlijke muziek en een gezond, fit lichaam.. daar worden we allemaal toch een stuk vrolijker van! Corona fitties of Corona titties? What will you choose?