Michael Verhagen

Ik groeide op in het autobedrijf van mijn vader, hier ontstond – hoe kan het ook anders – mijn passie voor auto’s. Ik struinde dagelijks rond in de showroom en miste geen enkele racewedstrijd op tv. Mijn grote droom was om ooit zelf het circuit op te mogen. Dat die droom op een dag werkelijkheid werd had niemand verwacht.

Op mijn 21e, toen ik werkzaam was bij het autobedrijf van mijn vader, deed ik mee aan een winactie voor garagehouders. De prijs? Een racelicentie én de kans om professioneel coureur te worden. Ik werd uitgenodigd voor het selectieweekend en wist ruim 3500 andere deelnemers achter me te laten. In één klap was ik professioneel coureur en mocht ik échte wedstrijden racen. Inmiddels, 9 jaar later, rijd ik in de Porsche Supercup en bestaat er geen leven meer zonder Formule 1.

Wij zijn als partner van Michael dan ook super trots dat we hem met behulp van onze supplementen een vliegende start kunnen geven op het circuit! Meer informatie over Michael vind je op zijn website en Instagram!