Pieter Buist en Reinier de Ridder in Singapore voor ONE Championship

Pieter Buist, ambassadeur van Nutrition Kartel, bereidt zich momenteel in Singapore voor op een Pro MMA-gevecht tegen Edson Marques. Om scherp en topfit te zijn, maakt hij gebruik van de zuivere voedingssupplementen van Nutrition Kartel: Omega 3, Vitamine D3, Multivitamine en Magnesium+Vitamine B6 en uiteraard Whey Protein (vegan). Zo kan hij snel herstellen van trainingen en kan hij nét die paar procentjes meer geven die het verschil maken.

Check de videoboodschap van Pro MMA’er Pieter Buist:

 

Pieter is opgeroepen door ONE Championship voor deelname aan het toernooi op 28 en 29 april. In eerste instantie zou hij in de kooi stappen tegen Lowen Tynanes, maar die wedstrijd werd gecancelled.

Update 29 april: ook het gevecht tegen Edson Marques is helaas geannuleerd. 

Reinier de Ridder opnieuw in gevecht met Aung La N Sang voor wereldtitel

Op 28 april zal Reinier de Ridder, de sparringpartner van Pieter Buist, ook aantreden voor een gevecht in Singapore. Ook hij is ambassadeur van Nutrition Kartel en gebruikt onze supplementen om topprestaties te leveren. Hij vecht wederom tegen Aung La N Sang; afgelopen oktober won hij al een gevecht van deze in Birma geboren Amerikaan, waarmee hij de wereldtitel in het middengewicht (tot 93 kilogram) binnensleepte. Het gevecht van woensdagnacht valt in de categorie licht zwaargewicht (tot 102 kilogram). De MMA’er uit Breda kan dus zijn tweede wereldtitel binnen een jaar binnenslepen.

Wij wensen beide atleten veel succes en hopen uiteraard dat onze Nutrition Kartel supplementen precies dat beetje extra kracht en focus zullen geven!

Wil jij ook trainen als een pro? Check onze shop voor scherp geprijsde supplementen van zuivere kwaliteit, of voor onze voordelige starter packs.

Update 28 april: Reinier heeft zijn tweede kampioenstitel in de wacht gesleept! Lees er meer over op deze pagina!