MMA'er Reinier de Ridder pakt tweede wereldtitel, in andere gewichtsklasse

Trots op de unieke prestatie van onze Nutrition Kartel ambassadeur

Reinier de Ridder

Wereldnieuws, waar Nutrition Kartel een kleine maar (voedings)waardevolle bijdrage aan heeft geleverd: woensdagnacht 28 april heeft Reinier de Ridder opnieuw een wereldtitel bemachtigt!

Na zijn eerdere titel in het middengewicht bij ONE Championship afgelopen oktober, won hij ditmaal de titel bij de licht-zwaargewichten. Een unieke prestatie in de wereld van vechtsport. De partij duurde maar liefst 25 volle minuten waarin de Ridder geen enkele keer écht in de problemen kwam. “Ik heb laten zien dat ik 5 rondes kan vechten”, vertelt Reinier aan BN de Stem. In datzelfde interview zegt hij: “Hij was sterker dan de vorige keer, en ik een stukje slordiger.” Ondanks dat Reinier in topvorm verkeerde, viel de geringe voorbereidingstijd hem rauw op zijn dak. Zijn oorspronkelijke tegenstander viel uit. Toen het gevecht, tegen Aung La N Sang van wie hij de titel middengewicht eerder won, toch door bleek te gaan waren er slechts een paar dagen om zich mentaal voor te bereiden. “Het was een race om in de kooi te komen” vertelt hij.

De Ridder schrijft geschiedenis door twee wereldtitels in twee verschillende gewichtsklassen te pakken. Maar, in een interview met Omroep Brabant vertelt hij niet stil te gaan zitten. “Het doel is om er nog een hoofdstuk aan vast te plakken, we gaan voor het hoogst haalbare”

Hi, ik ben reinier de ridder

“Van kleins af aan ben ik actief in de wereld van vechtsport. Ik begon als kind met judo, ontdekte in mijn studententijd Braziliaanse Jiujitsu en na deelname aan grote wereldtoernooien in Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) startte ik met MMA. Inmiddels vecht ik al paar jaar voor ONE Championship waar ik in oktober 2020 de wereldtitel pakte in de middleweight klasse. Vechtsport, in het bijzonder BJJ, heeft mij onbeschrijfelijk veel gebracht. Voornamelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, discipline en een strak dagritme. 

Bewuste keuze voor Nutrition Kartel
Naast zorgen voor mijn geestelijke gezondheid besteed ik ook veel aandacht aan mijn fysiek. De supplementen van Nutrition Kartel helpen mij om mijn lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen om optimaal te kunnen presteren. Klik hier voor het hele overzicht van mijn supplementen.”

Reinier gebruikt o.a. deze supplementen:

Haal het beste uit jezelf met MMA starterpacks van Nutrition Kartel

spier basic pakket

Spieropbouw Voordeel Pack

• Creatine
• Pre-Workout
• Whey Protein

Normaal € 70,85
Nu voor: € 64,95

spier deluxe pakket

Spieropbouw Pro Voordeel Pack

• BCAA
Creatine
• Pre-Workout
• Whey Protein
• 
Voedingsschema

Normaal € 134,75
Nu voor: € 104,95

Benieuwd naar het gevecht van Reinier de Ridder?

Check de video op de site van ONE Championship.

Wil je meer nieuws over MMA of wil je meer leren over de producten van Nutrition Kartel?

Volg ons dan op onze social media kanalen of neem contact met ons op!

Heb je advies nodig?

vul onderstaand formulier in!