Op een gezonde manier afvallen met hulp van supplementen van
Nutrition Kartel

Ben je de motivatie voor sporten en het aanhouden van een gezonde leefstijl verloren tijdens de lockdown? Je bent niet de enige! Wij helpen je graag een handje op weg om je draai weer te vinden en ervoor te zorgen dat je gemotiveerder bent dan ooit! Voeding en bewegen gaan namelijk hand in hand en onze supplementen geven je nét dat extra zetje in de goede richting.

Er zijn zoveel verschillende soorten supplementen, je ziet door de bomen het bos soms niet meer. Speciaal voor jou hebben we daarom voordelige Kartel afslankpacks samengesteld. Dat is dé combinatie voor het beste én meest gezonde resultaat. Een magisch pilletje bestaat niet, maar kwalitatieve supplementen kunnen je zeker helpen met het bevorderen van vetverbranding of het stillen van je hongergevoel. 

Afslanken-LP


Onze beloftes:

 • De producten klonteren niet
 • De poeders mengen goed met het water en zakken niet naar de bodem van je shakebeker
 • Super lekkere en frisse smaak 
 • Goede voedingswaarden, onze supplemeten zijn 100% puur
 • Specifiek de Whey Isolate is perfect als je wilt afvallen, die is namelijk extreem laag in suikers en koolhydraten

 • Summerbody? Te laat? Welnee! 

  In een afvaltraject is beweging minstens zo belangrijk als voeding. Maar, een dagelijkse calorietekort betekent vaak een laag energieniveau. Intensief trainen is een enorme opgave als je laag in je energie zit. Pre workout supplementen zijn echt een uitkomst, het geeft je de energie om alles uit een workout te halen. Aanvullend op de Whey Isolate en Pre work-out, kun je onze Fatburner capsulesL-Carnitine, Creatine, Magnesium en Omega 3 gebruiken. Dat is de perfecte combinatie om zowel af te vallen als intensieve krachttrainingen te beoefenen. Het is van belang om een nieuwe routine te ontwikkelen en zie je proces niet als een dieet te zien, maar als een lifestyle verandering. Een handige tip van een van onze ambassadeurs: “ga niet crashdiëten, maar pas je gewoonten aan en gun jezelf de tijd om er een eigen weg in te vinden. Dat is de manier waarop je het volhoudt en niet in oude patronen terugvalt. De kleine stapjes leiden tot het grote resultaat.”

  NK-Instagram-mockup  Twijfel je nog over het gebruik van supplementen?

  Volg ons op Instagram of neem direct contact op via het formulier onderaan deze pagina, we staan voor je klaar met persoonlijk advies. 

  Hi, wij zijn Nutrition Kartel

  Je hebt je doelen bepaald en je mindset getuned. Jij gaat ervoor, de komende periode! Geen excuses, geen momenten van zwakte: je zult pas rusten als je die mentale en fysieke stip aan de horizon hebt bereikt. Nou ja, rusten? Een korte pauze en weer door, zal je bedoelen!

  Herken je dat? Dan zijn we een match!
  Onze uitgebreide productlijn is ontwikkeld voor sportieve geesten met karakter, die hun natuurlijke krachten willen versterken met zuivere supplementen. Want je kunt nog zo gefocussed naar de gym gaan, op de fiets stappen of de stormbaan op rennen; de reserves in je lichaam bepalen de grens. Ons assortiment omvat alle essentials die nodig zijn voor afslanken, meer energie, focus of uithoudingsvermogen en sneller herstel.

  Onze all-time favourites:

  Haal het beste uit jezelf met onze afslankpacks

  AFSLANK PACK DAMES

  (Klik hier voor afslank pack heren)
  • Whey Protein (€ 26,95)
  • Fatburner (€ 19,95)
  • L-Carnitine (€ 16,95)

  Normaal € 63,85
  Nu voor: € 54,50

  AFSLANK PRO DAMES

  (Klik hier voor afslank pro heren)
  • Whey Isolate (€ 32,95)
  Fatburner (€ 19,95)
  • L-Carnitine (€ 16,95)
  • Multi Vitamin (€ 16,95)
  • Omega 3 (€ 9,95)
  • Voedingsschema (€ 39,95)

  Normaal € 136,70
  Nu voor: € 104,95

  Wil je meer tips over gezonde voeding, gecontroleerd afvallen en trainingen?

  Volg ons dan op onze social media kanalen of neem contact met ons op!

  Heb je persoonlijk advies nodig?

  vul onderstaand formulier in!