Sven de Waard

Als 17-jarige jongen begon ik bij het oudste krijgsmachtdeel van Nederland: de Koninklijke Marine. Na 10 jaar bij de onderzeedienst vol geheime operaties, uitputtende oefeningen, blinkende medailles en onvergetelijke ervaringen was het tijd voor iets anders. Tijdens mijn diensttijd ontwikkelde ik een passie voor fitness, je moet tenslotte zowel mentaal als fysiek super sterk zijn. Ik besloot van mijn favoriete sport mijn werk te maken.

Hier ben ik nu hard voor aan het trainen. Ik volg een omscholingstraject naar personal trainer en voedingscoach. Daarnaast studeer ik sportpsychologie, sportmarketing en bedrijfsbeheer. Als onderdeel van de opleiding loop ik momenteel stage bij Sport2Shine waar ik van fitnessgoeroe Emiel Berghout iedere dag iets nieuws leer op het gebied van sport en voeding.

Onder begeleiding van IFBB*-ervaringsdeskundige Sten Mets bereid ik me voor om over acht maanden te strijden voor de Men’s physique bodybuiding wedstrijd. Dankzij de supplementen van Nutrition Kartel lever ik continue topprestaties in de sportschool en tijdens toekomstige wedstrijden.

Ik gebruik de volgende supplementen om alles uit mijn gymsessies te halen:

Ik ben een trotse ambassadeur van Nutrition Kartel. Ze hebben een uitgebreid assortiment, bovendien zijn de kwaliteit en de smaken bijzonder goed.

      * International Federation of Bodybuilding and Fitness.