Tweede wereldtitel voor Reinier de Ridder

Mocht je het nog niet hebben gelezen in de landelijke media: Reinier ‘The Dutch Knight’ de Ridder uit Breda heeft zijn tweede wereldtitel MMA in de wacht gesleept. Op woensdag 28 april vocht hij voor de tweede keer op rij tegen Aung La Nsang, in de categorie licht zwaargewicht. De vorige wedstrijd in oktober wist Reinier de wedstrijd voortijdig te beëindigen, deze keer duurde het gevecht de volle 15 minuten. Een titanenstrijd die Reinier overtuigend won: de jury wees hem unaniem als winnaar aan!

Reinier de Ridder


Trots dat we een (voedings)waardevolle bijdrage mochten leveren

Wij zijn sinds kort trots sponsor van Reinier de Ridder en zijn MMA-maatje Pieter Buist. Beide vechters gebruiken een selectie van onze supplementen om nét die paar procenten extra te kunnen geven in een training of wedstrijd. Helaas kwam de oproep voor het gevecht op 28 april zo plotseling, dat Reinier ons logo nog niet op zijn wedstrijdbroekje stond. De eerstvolgende keer zal dit wél het geval zijn; zorg dus dat je die wedstrijd niet mist! Volg Reinier en/of Pieter rechtstreeks, of houd ons in de gaten op Instagram!

Je leest meer over de wedstrijd én de supplementen die Reinier heeft gebruikt voor deze topprestatie op deze pagina. Onderaan die pagina vind je ook een link naar de video op One Championship.